Zwanger

Tijdens de zwangerschap
Past het lichaam van de vrouw zich aan aan de nieuwe eisen die het dragen en voeden van de foetus aan haar stellen.
In onze snelle westerse maatschappij kan dit soms moeilijk zijn. Voordat je het weet ren je jezelf voorbij (stress). Een regelmatige behandeling kan je ondersteunen in het vinden van rust. Dat er diverse klachten ontstaan tijdens de zwangerschap is het teken van disbalans in het energiesysteem (misselijkheid, rugpijn, vocht vasthouden, hoge bloeddruk).
Shiatsu massage therapie helpt je je emotionele en energetische evenwicht te behouden of te hervinden.
Ook tijdens de bevalling kan Shiatsu je helpen. Het is daarom een aanrader om iemand die tijdens de bevalling aanwezig zal zijn eens mee te nemen zodat hij/zij een aantal eenvoudige technieken kan leren.

Stuitliggingen:
Ook bij een stuitligging worden goede resultaten behaald. Een zgn moxa stick wordt bij een punt van de kleine teen gehouden. Hierdoor wordt de energie gestimuleerd in het kleine bekken van de zwangere vrouw daar waar de baarmoeder ligt. Het voelt als een behaaglijke warmte. De baby voelt dit natuurlijk ook en wordt beweeglijker waardoor hij/zij spontaan kan gaan draaien.

Vruchtbaarheidsstoornis:
Het krijgen van een kind is helaas niet altijd vanzelfsprekend. Het behandelen van de vrouw zowel als de man zorgt dat het energetisch systeem dat de bevruchting tot stand brengt in optimale staat geraakt. Denk hierbij vooral aan de conditie van de baarmoerder en de kracht van de zaadcel.

Ook vrouwen die door IVF of andere behandelingstechnieken zwanger willen worden kunnen goede ondersteuning ondervinden met Shiatsu therapie.

 

Na de geboorte:
Na de bevalling kan Shiatsu massage helpen bij een evenwichtig herstel. Ook problemen bij het geven van borstvoeding kan in de meeste gevallen door Shiatsu worden verholpen.


Diana Kissen
Wateringstraat 40
3920 Lommel
BelgiŽ
Tel: +32(0)476/84 88 96
info@jenn-mo.be
Stratenplan

BTW: 0698284291